21DEG levert producten die u omringen met comfort en gemak. Genieten is essentieel! Het geeft rust, ontspanning en energie.

21DEG is zeer kritisch in het selecteren van producten of concepten die hieraan voldoen. De Belize Adirondack stoel en tafel is het eerste product, dat we nu met volle overtuiging verkopen.

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Zowel in de materialen als in de productie en in de distributie. Efficiency en hergebruik zorgen voor een minimale belasting van onze aardbol.

21DEG maakt geen gebruik van de bestaande distributiepunten zoals tuincentra of andere retail winkels. Alle producten zijn alleen online in de www.21DEG.nl webshop te koop. Natuurlijk begrijpen we dat u de stoel eventueel eerst wil zien en proberen. Daarvoor hebben wij de volgende oplossing met het ambassadeurschap:

Wij geloven sterk in onze producten en zijn er ook van overtuigd dat u als koper het meest gebaat bent bij de mening van een daadwerkelijke klant. Om deze reden promoten we ons ambassadeurschap. Hierbij kunt u de producten gaan bekijken bij een klant (ambassadeur) thuis. Dan kunt u zien, voelen en vragen wat men er van vindt! Mocht u hierna overgaan tot aankoop via onze website, dan ontvangt de ambassadeur een BOL.com kadobon ter waarde van 25 euro voor het openstellen van hun tuin. U, als nieuwe klant, krijgt de transportkosten gratis bij het bestellen met de kortingscode die u van de ambassadeur ontvangt.

Niet alleen kunnen we zo de kosten binnen de perken houden waar u van mee profiteert, maar tevens ontstaat er op deze manier een community van tevreden klanten met wie wij nieuwe producten zullen gaan ontwikkelen en introduceren. Wij doen onze uiterste best om u een kwaliteitsproduct te leveren waar u jaren plezier aan beleeft. We stellen het zeer op prijs als u ons op de hoogte stelt van nieuwe ideeën, klachten of teleurstellingen. Alleen dan worden wij steeds beter! Met vriendelijke groeten, Team 21DEG

Waarom kiezen voor 21DEG?

Comfortabel, duurzaam product
Testen van product en uitwisselen ervaringen met ambassadeurs
Scherpe prijzen door directe levering