Bouw ook je eigen Adirondack stoel!

Wat is nu leuker dan te genieten van een meubel dat je zelf hebt gemaakt? Het bloed, zweet en tranen die in een project gaan en leiden tot een goed einde, zijn onbetaalbaar. Ieder moment dat je weer zit in je eigen creatie geeft voldoening. Tevens geeft de hele reis naar het resultaat altijd genoeg stof tot conversatie.

Dit zijn waarschijnlijk de redenen waarom we op internet zoveel verschillende bouwtekeningen tegenkomen om je eigen Adirondack stoel te maken. Verschillende designs, verschillende materialen en verschillende moeilijkheidsgraden zijn volop te vinden.

Ik ben heel benieuwd wat er al allemaal gemaakt is en hoe de ervaringen zijn geweest om te komen tot dat resultaat? Ik nodig u uit om ontwerpen te posten en foto’s en ervaringen te delen! Op deze manier kunnen meer mensen uw resultaten bewonderen en mogelijk eenzelfde avontuur aangaan?

Om een start te maken heb ik vast een drietal bouwtekeningen toegevoegd die ik erg leuk vind. Ik heb ze niet zelf gebouwd omdat ik natuurlijk al een prachtige Adirondack set heb 😉

blog_adirondack_stoel_bouw_1 blog_adirondack_stoel_bouw_2 blog_adirondack_stoel_bouw_3

Ik hoor graag wat u ervan vindt en welke alternatieven u ook nog heeft?

Reactie sturen